Rodinné a tehotenské fotenie | rodina Botekovci

  • Veronika 

Posledné teplé septembrové dni sme s rodinou Botekovcov využili na fotenie významných rodinných okamihov a to čakanie tretieho prírastku k bratčekom Sebinkovi a Benjamínkovi. Fotili sme počas tzv. zlatej hodinky, teda počas západu slnka, čo dodalo fotkám krásnu atmosféru. (Viac o tom, prečo fotiť počas západu slnka tu. ) Ako lokáciu fotenia sme zvolili lúku pri ich dome, aby sme chlapcov a maminu s bruškom neunavili ešte pred fotením. Fotky sú dôkazom, že pokiaľ je pekné svetlo, stačí obyčajná lúka a krásne rodinné fotky sú na svete.

Chlapci boli počas fotenia veselí a celá rodinka výborne spolupracovala. Teším sa, že sa podarilo zachytiť aj krásnu bratskú lásku medzi Sebim a Benjim. Počas tohto rodinného a tehotenského fotenia som sa (ako vždy) snažila vytvoriť priateľskú atmosféru a zachytiť rodinku prirodzene so všetkými emóciami.

Ak Vás fotky zaujali a tiež by ste chceli zachytiť podobné či iné významné okamihy, neváhajte ma kontaktovať. Moju prácu môžete sledovať aj na mojich sociálnych sieťach Instagram a Facebook.