Karolína & Thomas | svadba Art Hotel Kaštieľ Tomášov

  • Veronika 

Na Slovensku máme množstvo krásnych priestorov na svadbu. Jedným z nich je nepochybne aj luxusný Art Hotel Kaštieľ v Tomášove neďaleko Bratislavy. Tento nádherný priestor si na svadbu vybrali aj Karolína s Thomasom.

Svadobné prípravy priebiehali priamo v kaštieli. Nevesta minúty pred prvým stretnutím so ženíchom trávila s družičkami v apartmáne, kde bolo veselo. First look mladomanželov bol krásny a nechýbali ani slzičky. Prajné jesenné počaseie sme využili na svadobné portréty v anglickej záhrade, kde sa konal aj svadobný obrad.

Po fotení svadobných portétov mladomanželov sa hostia začali schádzať pri záhradnom altáne. Nakoľko celá ženíchová rodina prišla až z Anglicka, obrad bol v slovenskom aj anglickom jazyku.

Príhovory upútali pozornosť hostí a po nich sme sa všetci pustili do výbornej svadobnej večere. Sladkou botkou bola svadobná torta, ktorú mladomanželia spoločne nakrojili.

Prvý mladomanželský tanec bol skutočne netradičný. Nevestina sestra pripravila pre mladomanželov zaujímavú váývu. Museli tanečný parket otvoriť podľa videoinštrukcii premietaných na plátne. Postupne sa zapojili aj ostatní hostia. O netradičné svadobné šaty v jemnej sivo-modrej farbe, ktoré si nevesta po obrade obliekla sa postaral Fero Mikloško.

Súčasťou svadobného programu bolo aj rozbíjanie taniera, prenesenie nevesty cez prah a obľúbené svadobné hry a súťaže striedané s tanečnými kolami pod vedením DJ Mike. Prestávky medzi tanečnými kolami hostia trávili aj vo fotokútiku Zážitkárik. Po zotmení sme vyšli aj na terasu s pár hosťami a odfotili aj svadobné fotky s prskavkami.

Viac o svadobnom dni Karolíny a Thomasa na webe Svadba od Zážitkárov.

Ďakujeme za super spoluprácu!
Zážitkári